MIZUNO Wave Enigma po 550 km

Druhý zmysel mnohých textov pesničiek často nachádzame aj v nečakaných spojeniach či situáciách. Pekným príkladom môže byť refrén z pesničky Líška od Jany Kirschner:
7.3.2012

Bielik radí: Budovať veľké svaly nemá zmysel

Tak ako sme avizovali, behame.sk spúšťa poradňu pre všetkých bežcov, ktorí majú otázky z oblasti výživy, diagnostiky, trénovanosti či metodológie. Odpovedá a radí športový fyziológ Viktor Bielik. Vaše otázky a prosby môžete naďalej posielať hneď na...
6.3.2012

Máte problém, dilemu, otázku? Poradíme vám!

Portál behame.sk spúšťa poradňu pre všetkých bežcov, ktorí majú otázky z oblasti výživy, diagnostiky, trénovanosti či metodológie. Odpovedať a radiť bude športový fyziológ Viktor Bielik.
1.3.2012

Blíži sa olympiáda, Nike inovuje

Do najväčšej udalosti tohto leta ostáva presne 155 dní a v týchto dňoch spoločnosť Nike odhalila a predstavila celý rad pokrokových technológií a revolučných inovácií navrhnutých pre atletiku.
24.2.2012

Mám cvičiť vo vnútri alebo vonku ?

Zámerne som nepoložil otázku, ktorá by sa najviac ponúkala, pretože som od prírody bežec: behať alebo chodiť vo vnútri - vo fitcentrách, alebo vonku - v prírode. Rozhodne som zástancom toho, že pohyb, v akejkoľvek jeho forme, človeku len prospieva....
22.2.2012

Vyhrala si a už idem spať, oznámila sestra

Bratislavská Pizza Mizza v piatok popoludní opeknela. Portál behame.sk vyhodnotil súťaž o najsympatickejšiu bežkyňu a ocenil trojicu najsympatickejších - Luciu Slaničkovú (víťazka), Viktóriu Zajacovú (druhé miesto) a Alexandru Štukovú.
17.2.2012

Behanie na snehu a v zime - prevencia zranení

Pri behaní v zime nám hrozí v ďaleko väčšej miere zranenie ako v iných obdobiach roka.  Je to dané najmä poveternostnými podmienkami-sneh, ľad, chladno až zima. Z toho dôvodu je dôležité viac ako inokedy sa venovať prevencii - rozcvičenie a...
16.2.2012

Pelikán: Potreboval som zmenu, inak by som skončil

Nový tréner, nový klub, nová motivácia. S touto vizitkou vstupuje do olympijskej sezóny slovenský bežec Jozef Pelikán.
12.2.2012

Muži a ženy v behu, a tak vôbec

Bavili sme sa so ženou o tom, že v niektorých situáciách sa chová skôr ako muž, pochopte, premýšľa ako muž - ide po logike veci, pritom ale zostáva ženou - veľa vecí rieši intuitívne. Ja naopak dosť často myslím a chovám sa ako žena - konám...
8.2.2012

Stotisíc hlasujúcich! Najsympatickejšia je z Považia

Jedna miluje polmaratón, ďalšia má skvelý zmysel pre orientáciu, iná okrem behu zvláda aj skok do výšky, alebo plávanie, jazdu na bicykli. Až do utorkovej polnoci sa o hlasy čitateľov behame.sk uchádzalo 69 sympatických športovkýň.
1.2.2012

Austrálčan prebehol z jedného pólu na druhý

V apríli minulého roka ho v Arktíde vysadila ruská helikoptéra, minulý týždeň si už na opačnom konci sveta na americkej základni močil nohy v teplej vode a popíjal šampanské. Austrálčan Pat Farmer medzitým prešiel 21-tisíc kilometrov. Po vlastných.
28.1.2012

Pozrite si novinky. Do vody, do ucha i na oči

Ani v novom roku nebudú fanúšikovia noviniek ukrátení o svoju obľúbenú rubriku. V januárovej ponuke si prídu na svoje milovníci bežeckej módy aj elektroniky.
20.1.2012