Víkend polmaratónov a tri etapy vo Vysokých Tatrách

Donovaly, Orava, Pieniny. Tu všade sa najbližší víkend pobeží polmaratón. Milovníci crossu zamieria do Vysokých Tatier, kde ich čakajú až 3 náročné, ale krásne etapy a na svoje si prídu aj bežci, ktorí si zatiaľ trúfnu na kratšie trate.
20.6.2013

Čo to je dehydratácia, ako nás môže postihnúť?

Dehydratácia je stav, kedy nastáva nadmerný úbytok tekutín, hlavne mimobunkových. Závažné prejavy môžeme pozorovať, ak množstvo tekutiny v tele poklesne o viac ako 6%.
14.6.2013

Za kaštieľ, na UFO, pre život i pre radosť

V pestrej víkendovej ponuke behov figuruje napríklad Beh za kaštieľ v Rusovciach pri Bratislave, seriál Behov pre život sa sťahuje do Trenčína, milovníci maratónu mieria na Záhorie. Zaujímavé podujatie sa uskutoční v Bratislave - pretekári sa...
13.6.2013

Test: Nové ridery sú ako dobrý priateľ. Nesklamú

Moja prvá skúsenosť s modelom tenisiek Mizuno Wave Rider bola koncom roku 2011. Netušil som, do čoho idem, tenisky som si objednal po dohode s kamarátom cez internet. Prvý dojem bol skôr negatívny – model Rider 14 bol ťažký, mal masívnu pätu....
12.6.2013

Najlepší šprintéri sú v živote leniví

Kto sú, ako a s kým pracujú, čo by chceli dosiahnuť? Portál behame.sk prináša seriál rozhovorov so slovenskými bežeckými trénermi. Prvým je Kristián Cupák, šéftréner slovenskej reprezentácie pre šprinty a prekážky.
11.6.2013

Pozvánka na víkend: Štvanica v Marianke, pre život v Žiline

Vyberte si z víkendovej ponuky behov.
6.6.2013

Triatlonista Varga trápi svoje telo. Nevládal dôjsť na nákup

Vystrábil sa zo zranení a teraz chce atakovať najlepšiu pätnástku. Triatlonista Richard Varga má za sebou troje preteky seriálu majstrovstiev sveta i kvalitnú prípravu, ktorú by rád zužitkoval v druhej polovici sezóny.
4.6.2013

Vladimír Labant: Mladí športovci uspejú, ak nepodľahnú priemernosti

Vladimír Labant je už niekoľko rokov žilinským patrónom najväčšieho charitatívneho športového podujatia na Slovensku Beh pre život, ktoré už šesť rokov pomáha dobrej veci – výskumu rakoviny. Úspešného Behu pre život sa doteraz zúčastnilo vyše...
3.6.2013

Rozdali sme ceny! Pozrite si naj bežecké fotografie

Čísla hovoria za všetko: 124 fotografií, tisíce hlasov. Sme radi, že vás súťaž o naj bežeckú fotografiu zaujala. Pozrite si, ktoré najkrajšie, najzábavnejšie, či najbizarnejšie zábery získali zaujímavé ceny.
30.5.2013

Chuťovky tohto víkendu: Nočné Tatry i Štefánikova magistrála

Vychutnať si romantickú pohľadnicu večerných Vysokých Tatier a pri tom si dobre zabehať môžete už tento víkend na Štrbskom Plese. Pre ultra bežcov (ale nielen pre nich) je nachystaná 126 km dlhá  trať po Štefánikovej magistrále v Malých...
30.5.2013

Ako sa pripraviť na behanie do kopcov

Prestalo vás baviť behanie v mestách, po rovinách a zatúžili ste po vyšších cieľoch, skrytých vysoko v horách? Tak prečo nevybehne ústrety novým dobrodružstvám? Veď behať do kopcov je tak jednoduché!
29.5.2013

Štafetovú parádu si užil Guru z juhu i miss z Číny

Účastníkov trojčlenných hobby štafiet na 2. ročníku Volkswagen Slovakia Run and Fun potešilo, že na dunajskom nábreží dokázali prekonať svoju pohodlnosť a lenivosť.
27.5.2013