Rozhodnuté. Najsympatickejšia je triatlonistka z Levíc!

Rozhodnuté. Najsympatickejšia je triatlonistka z Levíc!
Tisíce hlasov čitateľov, desať porotcov, ktorí rozdelili 550 bodov. Výsledok? Najsympatickejšou bežkyňou v druhom ročníku súťaže portálu behame.sk sa stala 18-ročná Ivana Kuriačková z Levíc.
Dcéra slovenskej triatlonovej legendy Márie Kuriačkovej a juniorská majsterka sveta v akvatlone z novozélandského Aucklandu sa v hlasovaní porotcov trikrát dostala na prvú priečku a dovedna šesťkrát bola v prvej trojke. Na striebornej pozícii finišovala orientačná bežkyňa z Pezinka Katarína Hrašnová a tretia skončila Jana Hargašová z Bratislavy. Tesne za medailovými pozíciami sa ocitla ďalšia orienťáčka Lucia Steigrová z Banskej Bystrice a piate miesto patrí bronzovej z prvého ročníka Alexandre Štukovej z Malaciek.

Do druhého ročníka súťaže sa zapojilo 88 dievčat a žien. Behame.sk ďakuje všetkým, že spestrili a skrášlili bežeckú jeseň, aj fanúšikom a čitateľom za každý hlas.

Každá z finalistiek získa termoprádlo od spoločnosti Mizuno a bežecké slúchadlá od spoločnosti Calstac s.r.o. Bežkyne na 2. a 3. mieste sa okrem toho môžu tešiť na bežecké hodinky GARMIN Forerunner 10 s integrovaným GPS a set na úpravu vlasov od Andreashop.sk. Víťazka si odnesie pobyt na Malte  (letenka, hotel, hodiny angličtiny) od spoločnosti Interstudy s.r.o., môže týždeň jazdiť na zapožičanom BMW a obliecť sa do bežeckého kompletu BMW-Puma.

Bodku za súťažou dá v januári slávnostné vyhlásenie výsledkov a odovzdanie cien najlepším.
 
Konečné poradie po 10 kolách

1.  Ivana Kuriačková - 77 bodov
2.  Katarína Hrašnová - 73 bodov
3.  Jana Hargašová - 71 bodov
4.  Lucia Steigrová - 65 bodov
5.  Alexandra Štuková - 64 bodov
6.  Barbora Pijáková - 53 bodov
7.  Janka Grancová - 53 bodov
8.  Jana Macinská - 37 bodov
9.  Erika Ivanová - 30 bodov
10. Ivana Ďurčová - 29 bodov

17.12.2012   /   Články   /   Autor: Braňo Raškovič   /    Foto: Jozef Jurasek

Ďalšie články