adidas podnecuje ženy ku kreativite prostredníctvom #HereToCreate výzvy

adidas podnecuje ženy ku kreativite prostredníctvom #HereToCreate výzvy
Kampaň #HereToCreate spustila značka adidas už koncom marca. Jej súčasťou je jedna z najväčších športových výziev, ktorá motivuje ženy, aby sa kreativita stala súčasťou ich každodenného cvičenia.
#HereToCreate výzvu prijali ambasádorky značky adidas - milovníčka boxu Silvia Križanová, tanečníčka Monika Sakmanová, modelka Soňa Skoncová a bežkyňa Petra Fašungová na svojich instagramových profiloch. Ak vám nerobí problém zacvičiť si na zastávke cestou do práce, tak ako im, ukážte nám to!

Ako sa do výzvy zapojiť?


Stačí pridať na Instagram kreatívnu fotku z vášho tréningu s hastagom #HereToCreate. Ak sa zapojíte do 2. 5., môžete získať vstup na exkluzívny #HereToCreate event. Nezabúdajte však, čím kreatívnejšia fotka, tým lepšie!

O #HereToCreate evente

Tri interaktívne workshopy z oblasti boxu, tanca a behu, ktorými vás prevedú ambasádorky značky adidas. Skutočné profesionálky, outfity z najnovšej adidas kolekcie a kreativita v každom pohybe, to všetko vás čaká na #HereToCreate evente , 20. mája v bratislavskej Design Factory na Bottovej ulici č.2, o 9.00.

Viac informácií o #HereToCreate výzve a evente nájdete na: www.adidas.sk/heretocreatebratislava

11.4.2017   /   Články   /   Autor: br

Ďalšie články